Over onze afdekkingen

Een zwembad is een prachtige luxe toevoeging aan uw woongenot. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat uw zwembad dagelijks wordt gebruikt. Met een moderne zwembadafdekking sluit u het zwembad effectief af wanneer u het niet gebruikt. Dat kan bijvoorbeeld met een lamellenafdekking. Een goede keuze, want deze afdekking oogt stijlvol door de strakke afwerking. Zo is ook uw afgedekte zwembad een prachtige toevoeging aan uw huis. 

Afdekking

Lamellen afdekkingen

Lamellenafdekkingen hebben vele voordelen en zijn daarom ook zeker het overwegen waard. Denkt u erover om uw zwembad regelmatig af te dekken? Leest u dan de onderstaande voordelen.

Mooie vormgeving
Een zwembad verhoogt de visuele uitstraling van uw woning. Met een prachtige afdekking levert u qua uitstraling niets in. Integendeel, in alle seizoenen ligt uw zwembad er dan jarenlang keurig verzorgd bij. Onze lamellenafdekking heeft een prachtige vormgeving, wat ideaal is wanneer u uw zwembad wilt afdekken in de winter.

Gebruiksgemak
Lamellenafdekkingen werken automatisch. Met slechts één beweging activeert u de automatische afdekking.

Lamellenafdekking

Isolatie
Wanneer u voor een lamellenafdekking kiest, bent u verzekerd van hoogwaardige isolatie. Door het zwembad ‘s nachts af te sluiten, verliest uw zwemwater minder warmte. Dat is niet alleen fijn voor de ochtendduik, maar bespaart u ook kosten. Deze lamellenafdekking is een energiebesparende oplossing.

Extra schoon water
Veel bladeren en insecten in uw zwembad? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Met afsluiting van uw zwembad voorkomt u deze problemen. Door een effectieve zwembadafdekking toe te voegen, wordt dit risico volledig geëlimineerd. Oftewel, iedere dag weer treft u een volledig schoon wateroppervlak aan. Hierdoor heeft u minder chemische middelen nodig om uw zwembad schoon te houden.

Kindvriendelijk
Een zwembadafdekking met lamellen is ontzettend sterk. Kinderen kunnen dus naast het afgesloten zwembad spelen. Bovendien voldoen onze lamellenafdekkingen aan alle Europese veiligheidsnormen. 

undefined

Solar zwembadafdekking

Naast de standaard lamellenafdekkingen is ook solar zwembadafdekking mogelijk. Solar lamellen verkleinen de ecologische voetafdruk van uw zwembad. Op termijn is deze optie ook kostenbesparend. De zon zorgt er namelijk voor dat uw zwembad opwarmt, helemaal gratis. Dat is dus kostenbesparend én milieuvriendelijk, naast alle andere voordelen van hierboven. Met de solar zwembadafdekking bereikt u dus de hoogste mate aan comfort.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord