Wellux brengt wellness en luxe samen

Droomt u van een zwembad in uw tuin? Maak kennis met Wellux. Wellux verzorgt een totale realisatie van het maatwerk zwembad bij u thuis. Comfort en exclusiviteit staan hoog in ons vaandel.

Laat u door Wellux informeren over de ontelbare mogelijkheden.

Wellux

Over Wellux

Wellux is de specialist in zwembadaanleg bij u thuis. Bij Wellux denken we dat een zwembad misschien wel de mooiste aankleding is van uw huis. Niet alleen de mooiste, maar ook de meest luxe. In tegenstelling tot vele andere huisaankledingen geeft een zwembad zoveel meer dan alleen een mooi uitzicht. 

Met onze jarenlange expertise op het gebied van privé zwembaden kunnen wij u beslist helpen bij uw zoektocht naar een maatwerk privé zwembad. Wellux voorziet u met het meest gespecialiseerde advies. Vanwege onze specialisatie in maatwerk kunnen wij voldoen aan uw wensen, van ontwerp tot de totale realisatie.


undefined

Altijd maatwerk

Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op de mogelijkheden welke u wenst, hierdoor wordt elke realisatie uniek. Wellux zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het zwembad bij u thuis.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden of heeft u unieke, creatieve ideeën? We zijn benieuwd hoe uw ideale zwembad eruit ziet en gaan daarover graag met u in gesprek. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of bekijk de brochure. 

Vraag onze brochure aan
Werkwijze

Werkwijze

Wat nu als u daadwerkelijk de keuze maakt voor een inbouwzwembad bij u thuis? Dan is het belangrijk te weten hoe Wellux te werk gaat. Alles start bij uw wensen. Nadat Wellux persoonlijk met u kennis heeft gemaakt en uw wensen helder zijn, wordt er een offerte opgesteld. Bij Wellux zijn we betrouwbaar, we streven naar maximale tevredenheid. Wij realiseren uw zwembadproject volledig, van inbouw tot afwerking met oog voor detail. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. 

Meer weten over onze werkwijze?
Vraag onze brochure aan

Vraag onze brochure aan

U kunt onze brochure aanvragen met informatie over onder andere verschillende type zwembaden, trappen, zitbanken en afdekkings mogelijkheden.


Vraag gratis aan
undefined

Wekelijks plaatst Wellux interessante content om te laten zien waar wij momenteel mee bezig zijn. Door onze socials te volgen krijgt u een goede indruk over hoe Wellux te werk gaat, ook achter de schermen! Blijf op de hoogte door de socialkanalen te volgen en in de gaten te houden!

Instagram

Wellux

Droomt u van wellness en luxe? Maak kennis met Wellux. Wellux verzorgt een totale realisatie van het maatwerk zwembad bij u thuis. Comfort en exclusiviteit staan hoog in ons vaandel.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord