Soepel en professioneel

Soepel en professioneel

We hebben voor Wellux gekozen vanwege hun persoonlijke aanpak, uitstekende reputatie en expertise op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van hoogwaardige zwembaden. Het proces verliep erg soepel en professioneel. Ze gaven deskundig advies over welk zwembad het beste zou passen bij onze behoeften en de stijl van ons Rijksmonument. 

Het meest gewaardeerde aan de samenwerking met Wellux was de open communicatie en transparantie. Toen we nog enkele aanpassingen wilden aanbrengen, werden deze snel en zonder problemen doorgevoerd. Dankbaar voor hun inzet en toewijding. Ik zou Wellux zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele partner voor hun zwembadproject. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard, en het resultaat is een prachtig zwembad waar we nog jarenlang van kunnen genieten.

Familie. P-H van de Poppe - Rhenen 


 

Passie voor het vak

Passie voor het vak

Super tevreden met de service van Wellux. Afspraken worden nagekomen en de passie voor het vak is merkbaar! Je kunt op Wellux bouwen en dat is fijn. Als er wat is kunnen we bellen en weten we dat het wordt opgelost. 
Voor Wellux gekozen, omdat we een goed gevoel bij hadden! Ze zijn deskundig en weet waar ze het over hebben. Deadlines zijn gehaald, communicatie goed. Beveel Wellux zeker aan!

Elise - Blaricum 

Oog voor de menselijke maat

Oog voor de menselijke maat

Maatwerk, geen opdringend karakter, maar professioneel en zakelijk. Tegelijk ook oog voor de menselijke maat. 

We hebben een mooi en solide bad van 8x4 meter met een lamellenafdekking in harmonie met de omgeving en inrichting van onze tuin. Overzichtelijke technische installatie met duidelijke uitleg. Een schoonmaakrobot, met hierbij ook een uitgebreide toelichting. De samenwerking en communicatie verliepen top. Afwijkingen en eventuele bijstelling in goed overleg, waarbij we niet zijn verrast door onvoorziene extra kosten. 

In het traject voor, tijdens en na merk je dat Wellux gaat voor een mooi product!

Familie van der Craats - Soest

Goede planning

Goede planning

Wellux staat voor ons voor  ‘“what you see is wat you get”. Recht door zee, klare taal en geen gezeur achteraf. Daar houden we van. 

De gunstige prijs en tevens alles in één prijs, inclusief het uitgraven van het zwembad, sprak ons aan. 

Er is een zwembad van 9m x 3.5 m gerealiseerd, geheel naar wens. De samenwerking verliep top, goede planning en timing. Ook de andere partijen waren goed ingelicht en op de hoogte van de geplande werkzaamheden. We bevelen Wellux zeker aan, om de kleinschaligheid, betrokkenheid, kennis en vakmanschap en bovenal het gerealiseerde product. 

Familie Wagenaar - Ommen 

 

We kregen duidelijke uitleg

We kregen duidelijke uitleg

Wij zijn bij meerdere bedrijven geweest en kwamen uiteindelijk bij Wellux uit. Bij de eerste afspraak was er direct een klik. We kregen duidelijke uitleg, Arne weet precies waar hij over praat! Wij waren er vrij snel uit en gingen over tot opdracht wat betreft planning helemaal vlot ging. Deze zomer hebben we dan ook volop van het zwembad 8m x 4m kunnen genieten. Ook de samenwerking verliep goed, met fijne medewerkers. Wij bevelen Wellux zeker aan, omdat het allemaal zeer goed en vlot is verlopen. Ook kunnen we altijd even bellen als er wat is. 

 

Familie Ligter  - Blaricum

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht

Wij hebben bewust gekozen voor Wellux door de referenties van mensen uit ons netwerk als de kennismaking met Arne. Die heeft vervolgens zeer actief meegedacht bij de realisatie van ons zwembad met jetstream. De samenwerking en communicatie verliep energiek, met veel humor en bovenal zeer klantgericht. Meerdere malen na oplevering stond Arne in onze tuin om een aantal controles te doen op kwaliteit en servicegemak. 

Wij zijn ambassadeur van Wellux en daarom blij met de soortgelijke ervaringen die vrienden en bekenden hebben in hun gesprekken met Arne en zijn team.  

Familie van der Linden - Muiderberg 

Veel ervaring

Veel ervaring

Wij hebben gekozen voor Wellux omdat het traject van het aanvragen van de offerte en het advies we als erg prettig hebben ervaren. Ze hebben veel ervaring en we werden gewezen op praktische zaken waar we nu al veel gemak van hebben, en zelf niet over nagedacht hadden.

Er is een mooi verwarmd inbouwzwembad gerealiseerd, in perfecte samenwerking met de hovenier.  De communicatie liep erg vlot en soepel. Hierdoor hebben we op korte termijn en binnen de juiste planning een prachtig inbouwzwembad!

Al met al hebben we het traject als zeer prettig ervaren, en nu ook de aftersales qua begeleiding en uitleg is uitmuntend. Niets is teveel voor deze jongens. Echt een aanrader!

 

Familie van Dalfsen - Uddel

In één woord top!

In één woord top!

Wellux komt met open en eerlijk advies. Ook de offerte is compleet, per onderdeel uitgewerkt wat voor ons  duidelijk maakte waarvoor we kozen. Afgelopen zomer hebben we dan ook enorm genoten van ons prachtig inbouwzwembad 7 x 3.5m. Compleet verzorgd met installatie en afdekking. Of het nu om samenwerking of communicatie gaat, het is in één woord top! Duidelijke afspraken die worden nagekomen. Ik zou Wellux zeker aanbevelen, is inmiddels ook al gedaan. Afspraak is afspraak en ze weten waarover ze praten. Kies je voor Wellux, dan kies je voor Kennis en Kwaliteit. 

 

Familie Kok - Ermelo 

Deskundig advies

Deskundig advies

Via ons netwerk kregen we het nummer van Wellux en er werd direct opgenomen. Het was een prettig telefoongesprek, waarbij direct een afspraak gepland werd. Dit voelde meteen al goed. Tijdens de kennismaking kregen we deskundig advies en veel informatie. Er volgde een eerlijke offerte, waar na we besloten om het zwembad door Wellux te laten realiseren. Van deze keuze hebben we geen spijt gehad. We werden begeleid in het maken van de juiste keuze en wat zijn we blij met ons skimmer zwembad. De samenwerking verliep soepel en de communicatie was helder. Ook zijn we erg tevreden met de aankoop van de lammelenafdekking over het zwembad. De kinderen kunnen zo met een gerust hart buiten spelen. Inmiddels genieten we optimaal van ons zwembad en bevelen we Wellux met volle tevredenheid aan! 

 

Familie van der Boom 

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking

We hebben door Wellux een compleet zwembad aan laten leggen in onze tuin. Prettige samenwerking en goede communicatie. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Dit is heel prettig om er van op aan te kunnen. Veel kennis en ervaring hebben er voor gezorgd dat we tevreden zijn. Ook als je zwembadproducten nodig hebt, staan ze snel voor je klaar! 

 

Familie Frens - Veluwe

Kennis van zaken

Kennis van zaken

In 2020 hebben we besloten onze tuin te voorzien van een inbouwzwembad. We zijn bij verschillende bedrijven geweest maar konden geen juiste beslissing nemen en hadden niet het juiste gevoel en vertrouwen. Wellux gaf ons wel direct een goed gevoel. We kregen uitgebreide informatie en advies, een duidelijk verhaal met kennis van zaken. De samenwerking en communicatie was correct en plezierig! Kennis van kwaliteit en werkzaamheden. Ook de nazorg en het direct beantwoorden op onze vragen hebben we als fijn ervaren. Meer dan tevreden over de samenwerking en het geweldige inbouwzwembad. We zijn enorm blij dat we onze aankoop bij Wellux hebben gedaan. 

 

Familie Crum - Heteren 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord