Werkwijze

Kwaliteit en hoogwaardige keuzes zetten de toon, zo ook wat een inbouwzwembad betreft. Een zorgvuldige voorbereiding is de basis voor het gehele project. Nadat we in goed overleg uw wensen helder hebben, wordt er een offerte gemaakt. Ook worden er tekeningen ontworpen en besproken, zodat u een duidelijk beeld krijgt over het gewenste eindresultaat. Wellux neemt u mee in de verschillende fases van het project. 

undefined

Kennismaking

Op zoek naar een prachtig zwembad in uw tuin? Sinds 2009 hebben wij ervaring in de wellness branche. Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken en voorzien wij u van het meest gespecialiseerde advies. Tijdens het gesprek wordt helder welk zwembad bij uw wensen aansluit. Er zijn namelijk verschillende zwembadmaten, vormen en materialen mogelijk. Elk met een eigen kostenplaatje en eigen mogelijkheden. Dit kiest u in nauw overleg met ons. 

Wij vertalen uw tuindroom efficiënt en professioneel naar uw droomtuin. Exclusieve zwembaden nestelen zich harmonieus in het landschap en weerspiegelen het karakter van uw woning. 

undefined

Voorbereiding

Voor een resultaat naar verwachting is een goede voorbereiding cruciaal. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk. Denk onder andere aan de oriëntatie en de ligging van het zwembad, zodat u privacy en rust ervaart. Denk ook aan de zwembadvormen en afmetingen. Wij hebben de nodige expertise in huis om u te garanderen van jarenlang zwemplezier. We gaan zorgvuldig te werk. Eerst wordt het grondwerk uitgevoerd, vervolgens wordt er een betonvloer gestort. Deze dient als fundamentele basis voor uw inbouwzwembad. 

 

undefined

Plaatsing op locatie

Vanwege de zorgvuldige voorbereiding, verloopt de aanleg als een geoliede machine. Het zwembad wordt op locatie door Wellux ingebouwd. Daarbij verzorgen we niet alleen het zwembad, maar ontzorgen wij u in de verdere afwerking. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Zeer veel aandacht is er bij de projecten voor de esthetiek, maar tevens is er oog voor het feit dat een zwembad ook functioneel moet zijn. Alle leidingen en buizen worden ondergronds ingegraven. Er dient dan ook een technische ruimte aanwezig te zijn voor onder andere, de pomp, filter, elektriciteit en verlichting. Elke stap wordt op de voet gevolgd waardoor de afwerkingsgraad onberispelijk is. 

undefined

Resultaat

Het doel is natuurlijk een prachtig eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft! Om vervolgens in uw tuin optimaal te kunnen ontspannen. Realisaties van Wellux hebben een exclusief karakter. Dat uit zich in een kwaliteitsvolle afwerking. Ook daarna blijven we betrokken, want het zwembad vraagt onderhoud en een periodieke controle. Het onderhoud van het zwembad kunt u nadien in de ervaren en professionele handen van Wellux achterlaten. Comfortabel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud gaan dus hand in hand. Zonder zorgen hoeft u enkel nog maar te genieten. 

Ben u benieuwd geworden naar de prachtige eindresultaten? Bekijk dan hier onze projecten

Projecten bekijken

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord