De eerste zonnestralen breken door op een mooie vroege ochtend. Niets is heerlijker om voor uw drukke dag een verfrissende duik te nemen in uw buitenzwembad. Of kiest u ervoor om op een grijze dag op kamertemperatuur te ontspannen in uw binnenzwembad?  

Zoekt u advies over welk type zwembad in uw tuin past of wilt u een richtprijs ontvangen? We helpen u graag!

Ik wil contact opnemen

Buitenzwembad

Buitenzwembaden

Niets is fijner dan op een warme zomerdag in uw eigen zwembad te plonsen. U geniet van het water in uw tuin terwijl de kinderen zich eindeloos blijven vermaken. Bovendien is een zwembad niet alleen maar leuk, het is een prachtige aankleding van uw huis.

Wat nu als u deze droom daadwerkelijk kan realiseren? Dat brengt meer luxe met zich mee dan u zich nu realiseert. Een buitenzwembad geeft uw tuin de onmiskenbare meerwaarde die het verdient. Stelt u zich eens voor, uw eigen privé zwembad met daarbij een heerlijk terras en een poolhouse en dat allemaal in uw eigen tuin. U heeft altijd een zwembad in de buurt en neemt gemakkelijk een snelle duik voor of na het werk.

 

Lees meer over onze buitenzwembaden
undefined

Binnenzwembaden

Elke dag genieten van uw zwembad? Dat kan met een binnenzwembad van Wellux! Bovendien heeft u geen last van weersinvloeden of weersomstandigheden. Als het buiten stormt, kunt u in alle rust een duik nemen in uw binnenzwembad! Wat betreft onderhoud, biedt een binnenzwembad in ieder geval het voordeel dat het zwembad niet blootgesteld wordt aan weersomstandigheden. Ook zal er geen vuil, denk hierbij aan takken, ongedierte in uw zwembad terecht komen. Binnenzwembaden hebben ook op het vlak van temperaturen een groot voordeel. Het kost namelijk minder energie om het water in het zwembad op temperatuur te krijgen en te behouden. Met een binnenzwembad ervaart u elke dag fijne wellness temperaturen.

Wilt u eens - geheel vrijblijvend - een prijsindicatie ontvangen?

Ik wil een prijsindicatie

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord