Niet alleen is een buitenzwembad privé in uw eigen tuin, het geeft u meer privacy. Omkleden en naar het zwembad gaan is niet meer nodig. Het prachtigste buitenzwembad ligt dan namelijk in uw eigen achtertuin.

undefined

Buitenzwembad

Buitenzwembad kopen heeft meerwaarde

Wat nu als u deze droom daadwerkelijk kan realiseren? Dat brengt meer luxe met zich mee dan u zich nu realiseert. Een buitenzwembad geeft uw tuin de meerwaarde die het verdient. U heeft altijd een zwembad in de buurt en neemt gemakkelijk een snelle duik voor of na het werk.

Laat u inspireren door de vele opties die wij bieden met ons gratis magazine. 


 

Vraag gratis ons magazine aan
undefined

Luxe zwembad in de tuin

Bij Wellux denken we dat een zwembad misschien wel de mooiste aankleding is van uw huis. Niet alleen de mooiste, ook de meest luxe. In tegenstelling tot vele andere huisaankledingen geeft een zwembad u zoveel meer dan alleen een mooi uitzicht.

Advies en uitvoering door Wellux
Bij de aanschaf van een prachtig luxe zwembad wilt u natuurlijk alle lusten, maar geen lasten. Daarom biedt Wellux u complete ontzorging. Wij voorzien u van het meest gespecialiseerde advies én voorzien u van een prachtig zwembad op maat. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen om uw zwembad wensen met ons te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
undefined

Verschillende soorten zwembaden

Bent u eruit en wilt u een van een buitenzwembad genieten? Dan bouwen we deze graag voor u in. Er zijn verschillende soorten zwembaden mogelijk, zoals prefab zwembaden en bouwkundige zwembaden. We werken met verschillende zwembadmaten, -vormen en -materialen. Door onze uitgebreide ervaring weten we precies welk buitenzwembad het beste bij uw wensen aansluit.

Heeft u unieke, creatieve ideeën? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn benieuwd hoe uw ideale buitenzwembad eruit ziet en gaan daarover graag met u in gesprek. In de meeste gevallen kunnen wij aan uw wensen voldoen.

Neem contact met ons op

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord