Ga voor energiezuinige oplossingen

In de tijd waarin de energieprijzen alleen maar stijgen, is het belangrijk om waar mogelijk voor energiezuinige oplossingen te gaan. Daarom bieden wij onze luxe zwembaden zo energiezuinig mogelijk aan. Wij hebben systemen die ervoor zorgen dat er 100% het minste energie wordt verbruikt van alle producten die zich op de markt bevinden. En dat ziet u terug in de portemonnee. Hoe dat precies zit? Dat leest u hier beneden. 

Polycarbonaat solar zwembad afdekking

Nederland's meest zuinige zwembad

Er zijn verschillende factoren die onze luxe zwembaden tot de meest zuinige van Nederland maken. Allemaal met het doel om rekening te houden met uw energierekening en het milieu:

  • Een goede isolatie,
  • Een energiezuinige variabele zwembadpomp,
  • Een energiezuinige variabele warmtepomp,
  • Een polycarbonaat solar afdekking.

Wij kunnen onze zwembaden volledig isoleren, met variabele pompen, zodat u optimaal profiteert van een energiezuinig, duurzaam zwembad. En dat scheelt u ieder jaar weer in de portemonnee, terwijl u ook ieder jaar geniet van de luxe van een zwembad in uw tuin. Wilt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan
Energiezuinig en duurzaam

Zwembad aansturing

Waar we erg trots op zijn, is het feit dat we graag doorontwikkelen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel; wij ontwikkelen dus dagelijks door aan energiezuinige, duurzame mogelijkheden. Met hard- en software om uw zwembad nog duurzamer te maken, lopen we voorop. Ook een dynamisch energiecontract kan straks schakelen wanneer de stroom het goedkoopst is, zodat het zwembad dán zijn energie verbruikt. Wanneer bijvoorbeeld overdag de stroom het goedkoopst is, gaat de warmtepomp draaien, zodat op die momenten de meeste stroom wordt verbruikt.

Hiervoor werken we met geavanceerde zwembadbesturingssystemen, waarbij u totale controle heeft over uw zwembad met slechts een paar tikken op uw telefoon, door middel van een gebruiksvriendelijke app. Meer hierover weten?

Neem contact met ons op

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord