Luxe zwembad

In alle privacy en rust genieten van een buitenzwembad, in uw eigen vertrouwde omgeving: dat wil vrijwel iedereen. Aan uw conditie werken of gewoon ontspannen en genieten, verkoeling op warme dagen; het kan allemaal in uw eigen luxe zwembad. Daar komt nog bij dat een buitenzwembad een stijlvolle upgrade geeft aan uw tuin. Met andere woorden, van een buitenzwembad heeft u dagelijks plezier en voldoening. Bij Wellux bent u aan het juiste adres voor een zwembad op maat. Het aanleggen van hoogwaardige, luxe kwaliteitszwembaden is ons specialisme. We vertellen u er graag meer over.

undefined

De luxe van uw eigen zwembad

Een privézwembad heeft een imago van luxe en exclusiviteit. Maar natuurlijk is een eigen zwembad ook erg praktisch. Van zwemmen is wetenschappelijk bewezen dat het een uitstekende - en prettige - manier is om uw conditie te verbeteren of bij te houden. En in uw eigen zwembad kunt u terecht wanneer u maar wilt. ’s Ochtends bijvoorbeeld, zodat u opgefrist en energiek aan de werkdag kunt beginnen. Of juist ’s avonds, om de spanning na een lange werkdag vrij letterlijk van u af te spoelen.
Daarnaast geeft een luxe zwembad nog veel meer toegevoegde waarde. Een zwembad is een stijlvolle blikvanger die een chique uitstraling geeft aan uw huis en tuin. Daarnaast is het ook een goede investering: de verkoopwaarde van uw woning stijgt er namelijk door.
 

Offerte aanvragen
luxe zwembad rand

Een luxe zwembad op maat

Kiest u voor de aanleg van een zwembad, dan wilt u er vanzelfsprekend heel wat jaren van genieten. Daarom werkt Wellux uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen. Het zwembad moet immers niet alleen lang meegaan, maar ook de luxe uitstraling behouden.

 

Wellux is gespecialiseerd in het aanleggen van luxe zwembaden

Wij bieden vrijwel oneindige keuzevrijheid in vormen, maten, bekleding, kleur, uitvoering en accessoires. Wilt u bijvoorbeeld een verlichtingsplan, lamellen-overkapping, jetstreams of een compleet poolhouse bij uw nieuwe zwembad? Bij Wellux is het allemaal mogelijk, en nog veel meer.

Zwembad afdekkingen

Design wellness zwembad voor optimaal comfort en luxe

De term wellness is ontstaan door de woorden wellbeing en fitness samen te voegen. Het staat voor alles wat onder ontspannen en genieten valt en daar hoort een luxe zwembad zeker bij. In uw eigen zwembad ontspant u en krijgt u tegelijkertijd nieuwe energie om er weer tegenaan te kunnen. Uw welzijn en fitheid krijgen een boost.

Luxe zwembad tuin maatwerk voorbeelden

Wij zorgen niet alleen voor de aanleg van uw zwembad in uw tuin, maar ook voor een hoogwaardige afwerking. Daarin heeft u bij ons een bijzonder ruime keuze. We leveren maatwerk; dat houdt in dat we zorgen voor een oplevering die precies aansluit op uw eisen en wensen. Denk daarbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Een compleet, sfeervol verlichtingsplan.
  • Afdekking: met een fraai vormgegeven lamellenafdekking sluit u het zwembad af als u het niet gebruikt. Ook voorkomt de afdekking bladeren en insecten in het water. Een andere optie is een milieuvriendelijke en kostenbesparende Solar zwembadafdekking op zonne-energie.
  • Een poolhouse; een stijlvolle en praktische aanvulling op uw zwembad, bijvoorbeeld met douche, toilet en kleedruimte, waarmee u optimaal van het buitenleven geniet.
  • Waterelementen die bijdragen aan een ontspannen en kalme sfeer, door de rustgevende natuurlijke watergeluiden.
  • Trappen in verschillende uitvoeringen, zoals een hoektrap of een chique trap over de gehele breedte van het bad.
  • Een onderwater zitbank en nog veel meer.
Luxe zwembad

Luxe zwembad laten aanleggen

Wilt u een luxe zwembad laten aanleggen? Wellux ontzorgt u vanaf stap 1. We verzorgen het gehele traject: van ontwerp en advies tot bouw en nazorg.

Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt. Met onze ervaring en expertise realiseren wij het zwembad zoals u dat voor ogen heeft. Bij Wellux kunt u rekenen op:

  • Jarenlange ervaring: ons toegewijde team heeft jarenlange ervaring en gaat geen enkele uitdaging op het gebied van zwembaden aanleggen uit de weg.
  • Vakmanschap: onze professionals weten van aanpakken. Onze oplossingen getuigen van innovatie, vakmanschap en liefde voor het vak. Het resultaat ziet u in ons portfolio.
  • Betrouwbaarheid: wij zijn overtuigd van de waarde van persoonlijk contact en afspraak is bij ons ook echt afspraak.
Verhalen van klanten

Luxe zwembad laten aanleggen? Neem contact op!

Wilt u een luxe zwembad in uw tuin realiseren, heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? Neem contact op met Wellux! Bel naar +31(0)577 723 306 of +31(0)6 395 766 30, stuur een e-mail naar info@wellux.nl of vul ons contactformulier in.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord