Groot luxe zwembad

Veel gekozen afmetingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van grote luxe zwembaden in uw tuin. Zo zien wij verschillende afmetingen vaak voorbijkomen. Denk aan:

  • 8 x 4 meter
  • 9 x 4 meter
  • 10 x 4 meter
  • 10 x 5 meter
  • 12 x 3 meter
  • 12 x 4 meter
  • 12 x 5 meter

Maar uiteraard zien we ook andere, grotere, formaten voorbij komen. Omdat wij juist gespecialiseerd zijn in maatwerk is geen zwembad type of afmeting te gek en is alles mogelijk. Met daarnaast ook verschillende opties, zoals verlichting, afdekking, trappen, zitplekken of het toevoegen van een poolhouse. We geven u graag een vrijblijvende indicatie van de prijs van uw droomzwembad, zodat u uw tuin compleet kunt maken.

Ik wil een vrijblijvende prijsindicatie
Afdekking zwembad

Allerlei opties mogelijk

Dat wij ons focussen op echt luxe zwembaden op maat, heeft diverse voordelen. Eén daarvan is dat er vele extra opties mogelijk zijn. Zoals hierboven al beschreven zijn dat onder andere verlichting, trappen, zitplekken, aanvullingen zoals een poolhouse, maar ook afdekkingen. Een populair voorbeeld waar veel van onze klanten tegenwoordig in geïnteresseerd zijn, is de solar zwembadafdekking. Deze afdekking werkt op zonne-energie. Dit is een unieke manier om zowel uw zwembad te beschermen, als om energie te besparen. Win-win!

De lamellenafdekking bestaat uit stijlvolle lamellen die u over het zwembad schuift, wanneer u het zwembad even niet gebruikt. Meer lezen over onze afdekkingen?

Onze afdekkingen
Wellux

Waarom Wellux?

We specialiseren ons in luxe. Luxe in wellness zwembaden. Daarmee brengen we wellness en luxe samen. We verzorgen graag de totale realisatie van het maatwerk zwembad bij u thuis. We vinden dat een zwembad misschien wel de mooiste aankleding is van uw huis. Het geeft zoveel meer dan alleen een mooi uitzicht. Vanwege onze specialisatie in maatwerk, kunnen wij voldoen aan al uw wensen. En we zijn blij dat we dat voor al meer dan 100 klanten hebben mogen doen. Gelukkig met erkenning. 

Zo gaf een klant waar wij op een toplocatie een mooi, luxe zwembad mochten plaatsen, aan: 'We hebben voor Wellux gekozen vanwege hun persoonlijke aanpak, uitstekende reputatie en expertise op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van hoogwaardige zwembaden.' Meer lezen van onze klanten? 

Onze klanten aan het woord

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord