Wilt u binnen korte tijd een mooi en duurzaam zwembad? Een prefab zwembad, bestaat uit één stuk. Ze worden als geheel geproduceerd en geplaatst. Daardoor duurt het niet lang voor u die verfrissende duik neemt in uw eigen luxe zwembad. Een ideale oplossing voor in en om het huis. 

Zoekt u advies over welk type zwembad in uw tuin past? We helpen u graag!

Ik wil contact opnemen

Prefab zwembaden

Prefab zwembaden

Een prefab zwembad wordt geheel kant-en-klaar voor u geproduceerd. Dat zegt overigens niets over de vorm of het ontwerp. Een prefab zwembad heeft, ten opzichte van een bouwkundig zwembad, als groot voordeel dat het zeer snel geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een minimale overlast in uw tuin. Een prefab zwembad kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Naast de standaard vormen en afmetingen, is maatwerk mogelijk. Denk hierbij ook aan de diverse mogelijkheden als het gaat om trappen of verlichting. Prefab zwembaden stralen luxe uit door hun naadloze structuur. Dit voelt zeer prettig aan, wat vervolgens ook bijdraagt aan het zwemcomfort. Een prefab zwembad past dus perfect in de droomvisie van uw woning. 

Wilt u vrijblijvend een indicatie ontvangen van de prijs van een prefab zwembad?

Ik wil een offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend

Meer over prefab zwembaden
Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden

Wellux is er van overtuigd dat wij u de beste oplossing kunnen bieden met onze prefab zwembaden. In het uitzonderlijke geval dat een bouwkundig zwembad de enige oplossing is, zal Wellux u voorzien van het beste advies. Een bouwkundig zwembad wordt op maat gemaakt, volledig naar wens. 

De prijs van een bouwkundig zwembad hangt uiteraard af van uw wensen. Wilt u op basis van uw wensen, geheel vrijblijvend, een prijsindicatie ontvangen? 

Ik wil een offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord