Naast optimaal gebruiksgemak hebben prefab zwembaden nog veel meer voordelen. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met dit type zwembaden. Daardoor weten we wat we u aanbieden en bent u verzekerd van een hoge en duurzame kwaliteit.

undefined

Elk zwembad zijn eigen karakter

Prefab zwembad snel te realiseren
Het grootste voordeel van prefab zwembaden is dat deze snel te realiseren zijn. Dat wil niet alleen zeggen dat u slechts korte tijd op het zwembad wacht. Doordat de zwembaden uit één stuk bestaan, wint u aanzienlijk in gebruiksgemak.

Naast een gebruiksvriendelijk zwembad, wordt ook de installatie een stuk makkelijker. Dat bespaart ons tijd en u installatiekosten. Genieten van een prachtig prefab zwembad in uw eigen achtertuin kan dus relatief snel en voordelig. Zelfs met een zwembad in uw eigen ontwerp! Bent u benieuwd hoe Wellux aan uw zwembadwensen kan voldoen? U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen.

undefined

Voordelen

Duurzame materialen
De duurzaamheid van uw nieuwe prefab zwembad staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor worden dan ook de meest hoogwaardige materialen gebruikt. Uiteraard bestaan hierin meerdere opties, waar wij u graag over adviseren. In veel gevallen worden prefab zwembaden geproduceerd in polypropyleen.

Uitstekende isolatie
Alle door Wellux geplaatste prefab zwembaden hebben zéér goede isolatie eigenschappen. Doordat uw zwembad uit één stuk bestaat, wordt dit een stuk makkelijker. Door de hoge isolatie blijft uw zwembad langer warm. Dat is niet alleen heerlijk wanneer u het water in gaat, maar ook kostenbesparend. Des te warmer het water blijft, des te minder opwarming nodig is.

Milieuvriendelijke eigenschappen
In de productie van uw prefab zwembad gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke kunststoffen. Door het zwembad uit één soort materiaal te maken is dit volledig recyclebaar. Ook kunt u er zeker van zijn dat uw zwembadwater niet in de wand trekt. Hierdoor raakt het materiaal niet vervuild met bijvoorbeeld chloor.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord