Een skimmer zwembad is één van de meest voorkomende zwembaden. Dit type zwembad bevat een skimmer. Dat is een inbouwdeel in uw zwembadwand. Via de skimmer wordt het water afgevoerd, waardoor het wat lager ligt dan de absolute zwembadrand. Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een infinity zwembad, waarbij de waterlijn gelijk loopt met de rest van uw gazon of vloer.

Skimmer zwembaden

Skimmer zwembaden

Bij Wellux zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van skimmer inbouwzwembaden. Hoewel wij ook een skimmer opbouwzwembad kunnen realiseren, verkiezen wij het inbouwzwembad vanwege de duurzaamheid en luxe van dit product. Uw eigen privé skimmer zwembad gaat gegarandeerd jarenlang mee.

Skimmer zwembaden zijn erg gangbaar en worden vaak in polypropyleen uitgevoerd. Dat is een mooi, duurzaam en bovendien antibacterieel materiaal dat de ultieme luxe uitstraalt. De zwembaden worden vooraf ontwikkelt, waardoor ze snel geplaatst kunnen worden. Hierdoor is ook de prijs uitermate interessant.

Meer over onze skimmer zwembaden
undefined

Infinity zwembaden

Waarschijnlijk heeft u weleens ongemerkt een infinty zwembad gezien, gelegen aan de rand van de zee of in een luxe hotel. Een infinity zwembad is een zwembad dat eindeloos opgaat in de omgeving. Dit komt doordat het lijkt alsof het zwembad geen rand heeft. 

Laat de omgeving het toe en wilt u in uw eigen tuin genieten van dit fantastische zwembad? Dit meest exclusieve infinity zwembad kan Wellux realiseren bij u thuis. 

 

Meer over de infinity zwembaden

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord