De gunstige technologie van een skimmer zwembad ontzorgt u van veel lasten. De vakmannen van Wellux zorgen ervoor dat uw zwembad tot in de puntjes in orde is, zodat u er alleen nog maar van hoeft te genieten.

Zoekt u meer informatie over dit type zwembad of advies over welk type zwembad in uw tuin past? We helpen u graag!

Ik wil contact opnemen

undefined

Luxe en voordelig

Skimmer zwembaden zijn dus vooral populair omdat ze zelf het water afvoeren. Ongewenst drijvend vuil, zoals bladeren, insecten en gras, worden afgevoerd en uit uw water gefilterd. Zo blijft uw zwembad extra schoon en heeft u er minder omkijken naar. 

Snelle plaatsing
Bij Wellux ontzorgen we u graag. Aangezien we korte lijnen hebben met onze leveranciers, kan er snel geschakeld worden. Daarmee zorgt Wellux voor het zwembad waar u al die jaren van droomde. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een skimmer zwembad met betrekking tot uw persoonlijke wensen? Indien gewenst maken wij voor u een zwembad op maat. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.

undefined

Polypropyleen

Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat alle eigenschappen bezit die nodig zijn voor een zwembadwand. Bij Wellux zijn we groot voorstander van PP zwembaden. Door dit materiaal heeft uw privézwembad direct een hoge, duurzame kwaliteit waardoor u extra lang van uw zwembad kunt genieten. Door het polypropyleen blijft uw zwembad schoon en strak, ook in de trapafwerkingen. 

Voordelen van PP-zwembaden

Anti-bacterieel en UV-bestendig 
Een veelvoorkomende angst bij nieuwe zwembadeigenaren is hygiëne. Hoe houdt u uw zwembad schoon? Polypropyleen is antibacterieel. Mocht uw water dus onverhoopt vervuild raken, dan hoeft u niet direct de volledige zwembadrand te schrobben. De bacteriën hechten zich hier namelijk niet aan.

Strakke wanden
Traditionele zwembaden bestaan uit talloze tegeltjes met vaak oneven randen. Met polypropyleen is dat verleden tijd. Uw zwembad krijgt prachtige gladde wanden, zelfs bij de connectiepunten.

100% osmosevrij
Doordat polypropyleen uit één soort materiaal bestaat, is delaminatie niet mogelijk. Met als resultaat dat u een stijlvol zwembad behoud.
 
Milieuvriendelijke productie
Bij Wellux doen we er alles aan om uw polypropyleen zwembad zo milieuvriendelijk te produceren. Wilt u later toch weer afscheid nemen van uw luxe zwembad? Dan is volledige recycling mogelijk.

Maatwerk
Vrije keuze in positie trappen en verlichting, met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Volgens de laatste trends
Polypropyleen zwembaden worden steeds populairder. Niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zullen versteld staan van de luxe die dit materiaal uitstraalt over de rest van uw tuin.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord