Geniet in alle rust en privacy van een zwembad in uw achtertuin

Een zwembad in de tuin biedt volop mogelijkheden voor sportief plezier en ontspanning. Daarnaast is het ook een sieraad voor het oog, dat uw tuin en woning meerwaarde geeft. Droomt u van een zwembad in uw achtertuin? Wellux maakt van uw droom werkelijkheid; zwembaden voor in de tuin is onze specialisatie.

zwembad met tegels

Even in de vroege ochtend het water in, voordat een drukke werkdag wacht. Of juist aan het einde van de dag nog even ontspannen. Op welk moment van de dag ook, een verfrissende duik in uw eigen buitenzwembad is optimaal genieten. Op warme zomerdagen afkoelen in uw eigen zwembad. U geniet in het water in uw eigen tuin; alleen of met uw partner, kinderen, familie of vrienden. 

Waarom een zwembad in de achtertuin?

De achtertuin is de meest gekozen plek voor een zwembad. De achterzijde van woningen biedt nu eenmaal in veruit de meeste gevallen de meeste ruimte en privacy. U geniet er in alle rust en comfort van de sportieve en ontspannende mogelijkheden die een zwembad in de tuin biedt. Daarnaast draagt een zwembad bij aan een uitstraling van luxe en exclusiviteit. Een eigen zwembad biedt niet alleen maar plezier, het is ook een prachtige blikvanger in uw tuin. Een zwembad geeft meerwaarde, niet alleen esthetisch maar ook financieel. De verkoopwaarde van uw woning stijgt er aanzienlijk door.

Contact
luxe zwembad bij huis

Zwembaden voor in de tuin door Wellux

Wellux verzorgt van A tot Z de realisatie van een zwembad in uw achtertuin. Uw eigen plek om in alle comfort en luxe te genieten en te ontspannen, wanneer u maar wilt. Wellux realiseert niet zomaar zwembaden; kwaliteit, duurzaamheid, comfort en exclusiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. We realiseren zwembaden op maat, op basis van uw eisen en wensen. 

Bij de realisatie van een zwembad voor in de tuin biedt Wellux u complete ontzorging. Dat begint met specialistisch advies en luisteren naar uw specifieke eisen en wensen. Zo komen we tot een prachtig buitenzwembad op maat, van hoogwaardige materialen.

Onze projecten

Vragen over zwembaden voor in de tuin? Neem contact op!

Wilt u een zwembad in uw tuin laten realiseren? Heeft u vragen over zwembaden voor in de tuin of wilt u meer informatie? Neem contact op! Bel naar +31(0)577 723 306 of +31(0)6 395 766 30, stuur een e-mail naar info@wellux.nl of vul ons contactformulier in.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord