Een exclusief infinity zwembad loopt over in uw prachtige tuin. Dit automatisch aangestuurde zwembad zorgt ervoor dat alles perfect geregeld wordt en u een vakantie gevoel ervaart bij u thuis. 

Zoekt u meer informatie over dit type zwembad of advies over welk type zwembad in uw tuin past? We helpen u graag!

Ik wil contact opnemen

undefined

Exclusief design

Infinity zwembaden gaan op in de omgeving en lijken geen einde te kennen. Door de verborgen rand ontstaat het effect van de horizon, alsof u over de zee eindeloos weg kunt kijken. Het water heeft een spiegelend effect en stroomt langs één of meerdere zijden over de zwembadwand. Dit water wordt opgevangen in een weggewerkte opvanggoot. 

Dit infinity zwembad is een absoluut exclusief design zwembad. Heeft u in uw tuin niveau verschillen? Dan komt dit zwembad uitermate tot zijn recht. 

undefined

Duurzaam ontwikkeld

Bij Wellux doen we er alles aan om uw infinity zwembad zo duurzaam mogelijk te produceren. Een zwembad met mooie, gladde wanden die niet verkleuren en oneindig lang meegaan. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar is zeker haalbaar als wij uw zwembad van polypropyleen maken. Sterker nog, dat doen we zo nodig helemaal op maat. 

Met een polypropyleen zwembad hoeft u niet bang te zijn voor krassen, verkleuring en beschadiging door chloor of hoge temperaturen. Bovendien is het materiaal vuilafstotend, wat u schoonmaakwerk bespaart.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord